Bellewaerde investeert in beleving

Ook in 2015 wil Bellewaerde bezoekers een onvergetelijke dag vol fun en avontuur bezorgen door te investeren in beleving. Bovenop een nieuwe show, een nieuwe 4D- film en een roofvogeldemonstratie, zal het park een aantal topattracties upgraden met special effects, digitale borden met wachttijden installeren en doorgedreven renovatiewerken uitvoeren in het park.

Gold Rush, Stunt & Dive Show
Vanaf 4 april kunnen de bezoekers de gloednieuwe Stunt & Dive Show: Gold Rush ontdekken.  Tijdens deze spectaculaire show wordt het publiek ondergedompeld in de jaren 1800 en beleven ze samen met een groep goudzoekers een adembenemend avontuur in en rond een onderwatergelopen goudmijn.  In de hoop om het goud te vinden, wordt een ultieme hoogtesprong van 25m uitgevoerd.  Voor het eerst in Europa zal deze uiterst gewaagde sprong door 2 duikers op hetzelfde moment gebeuren in een zwembad van slechts 10m diameter en amper 4m diep.

De Kleine Prins in 4D
Ook in de 4D cinema speelt zich een nieuw avontuur af.  De Kleine Prins vertelt het meeslepend mooie verhaal van Antoine de Saint-Exupéry waarbij een jonge prins de kijker meeneemt in zijn reis naar planeten die bewoond worden door de meest wonderlijke volwassenen.  De belevenis van de film wordt nog intenser dankzij de 3D-beelden en als vierde dimensie de dynamische cinemazetels en andere verrassingseffecten.

Roofvogeldemonstratie
Bezoekers  van Bellewaerde worden dit jaar extra verwend met een roofvogeldemonstratie op een nieuwe brug over de grote Bellewaerde vijver.  Vanaf de zomer kan het publiek van zeer dichtbij kennismaken met indrukwekkende roofvogels met onder andere een zwarte wouw en een woestijnbuizerd.

Special effects
Bellewaerde investeert eveneens in extra special effects voor de topattracties.  Zo wordt het indoorgedeelte van de familiecoaster Huracan voorzien van extra licht- & lasereffecten.  Publiekslieveling Bengal Rapid River krijgt bijkomende watereffecten. Om het comfort van de bezoekers te verhogen, worden er doorheen het park digitale borden geplaatst waarop de wachttijden van de attracties worden vermeld.  Daarnaast kunnen de bezoekers met behulp van een nieuwe smartphone applicatie hun parkbezoek nog beter voorbereiden. Verder vinden er in het volledige park doorgedreven renovatiewerken plaats.  Zo wordt het sanitaire blok van het grootste parkrestaurant volledig vernieuwd.  Ook het palendorp in KidsPark krijgt een grondige opknapbeurt.

Praktisch
Bellewaerde is terug open vanaf 4 april 2015.
Info:  www.bellewaerde.be