Expobeurs Spanje, dé infobeurs voor een tweede verblijf

Wie van plan is om in Spanje een tweede verblijf te kopen, of Spanje kiest als favoriete bestemming voor zijn vakantie, kan op 28 en 29 januari heel wat inspiratie opdoen op de Expobeurs Spanje in het ICC in Gent. De taal is alvast geen probleem want alle deelnemers zijn Nederlandstalig.

Stijgende vraag
Spanje is nog altijd dé favoriete vakantiebestemming van de meeste Belgen.  Meer zelfs, het aantal Belgen dat er een eigendom kocht is op de laatste zeven jaar meer dan vertienvoudigd. Experten voorzien dat in de toekomst en mede door de vergrijzing nog meer mensen uit het Noorden zich een tweede of zelfs eerste verblijf zullen aanschaffen in Spanje. Ten gevolge van de crisis die het land de laatste jaren teisterde zijn de prijzen fors gedaald wat het verlangen naar een eigendom in Spanje voor velen aanwakkert. En dan is er het succes van de lowcostvluchten dat steeds meer Belgen aanzet om een vakantiewoning in het buitenland te kopen.

Barcelona
Uiteraard zijn de Spaanse kusten nog steeds dé trekpleister bij uitstek.  Maar de top drie van de populairste Spaanse  bestemmingen zijn Malaga, Barcelona en Alicante die het aantal Belgische toeristen vorig jaar  zagen stijgen met respectievelijk 55,  40 en 20 procent.  Barcelona is met zijn buitengewone lifestyle en investeringspotentieel een aantrekkingspool voor internationale kopers. Voor een appartement met goede ligging worden rendementen van meer dan 10% per jaar verwacht. Mensen houden niet van risico´s en kopers zien in Barcelona een veilige haven voor hun spaargeld en investeringen. Wie op zoek is naar een tweede verblijf en fantastische lifestyle of een prima investering in Barcelona, moet beslist eens langs Inspire Boutique Apartments, de Belgisch-Spaanse onderneming van de Vlaming Raf Jacobs en zijn Spaanse echtgenote Anna.  Zij zoeken en bezoeken in Barcelona eigendommen op maat van de klant, maken een preselectie en onderhandelen de beste prijs en voorwaarden. Bovendien zorgen zij ook voor gespecialiseerde advocaten en architecten zodat alles juridisch en technisch zorgeloos verloopt. Info: http://inspireapartments.com.

Uniek concept
Het aantrekkelijke aan de Spanje Expobeurs zijn de informatieve en hoog kwalitatieve seminaries die de bezoekers kunnen volgen. Alle belangrijkste topics komen aan bod en alle vragen kunnen worden gesteld. Daarnaast kunnen de bezoekers ook kennismaken met standhouders uit Spanje die aangetrokken zijn omwille van hun aanbod op een bepaalde locatie of omwille van het bijzondere dat ze kunnen aanbieden.

Praktisch:
Spanje Expobeurs gaat door op 28 en 29 januari van 10 tot 18 uur in het ICC Gent, Citadelpark, Familie Van Rysselberghedreef 2 te 9000 Gent. Info: www.expobeurs-spanje.com