Vijfde editie van Winterrevue gaat Extra Large

De vijfde editie van de Winterrevue belooft alle superlatieven te overtreffen. Regisseur Stany Crets trekt daarvoor alle registers open om er een spetterende “Extra Large” belevenis van te maken.

De legendarische Saveryszaal in het kursaal van Blankenbergee was the place to be waar Stany Crets de komende editie van de Winterrevue voorstelde.  De locatie riep bij de meeste persmensen wel wat vragen op maar die werden al  meteen beantwoord bij het bekijken van het inleidend filmfragment.  De revuetempel in Blankenberge was immers de plaats waar heel wat bekende artiesten op de planken stonden, zo ook het legendarische, komische duo “Caals & Van Vooren” dat daar voor de laatste keer schitterde in 2006.  Regisseur Stany Crets kon de twee weer herenigen voor de feesteditie van de Winterrevue.

EXTRA LARGE
De toevoeging “Extra Large” slaat niet direct op de verschijning van Luc Caals maar op de uitvoering. Met een extra dimensie van het orkest, muziek, humor, show, glamour en glitter,  wil  Crets een voorstelling neerzetten die alle superlatieven van de vorige shows overtreft.
Naast Luc Caals en Dirk Van Vooren staan ook Parick Onzia, Britt Van der Borgt, Ann Van den Broeck en Laurenz Hoorelbeke op het podium.  Actrice Helle Vanderheyden maakt in deze feesteditie haar debuut.

Praktisch
Winterrevue Extra Large, een productie van Theatertainment en in regie van Stany Crets,  gaat vanaf 13 december tot en met 12 januari  in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.  Tickets via www.elckerlyc.be