Roompot Group plant nieuw luxeresort in Zeeuwse Haamstede

Roompot Group is in volle expansie. Amper een week na de aankondiging dat het Vakantiepark VeerseKreek aan het Veerse Meer in 2021 zal openen, bevestigt Nederlands nummer 1 de plannen om in 2022 een luxeresort te openen in Haamstede.

 

Largo Resort Duinrand komt in het Zeeuwse Haamstede waar vroeger 2 campings waren. Dicht bij het strand en direct naast een uitgestrekt bos- en duingebied zal het resort de perfecte uitvalsbasis vormen om te wandelen, paardrijden, hardlopen, fietsen en mountainbiken.
Verbluft door de prachtige naastgelegen duinen wensen de ontwikkelaar Leisure 2B en Roompot Group het resort op een natuurlijke manier in die fantastische omgeving te integreren. De vorm is opgezet naar het regionaal historisch voorbeeld van Haamstede, met cirkelvormige aarden wallen en grachten. Water zal door het gehele resort terugkomen. De vloeiende, golvende lijnen van de naastgelegen duinen en het zandkleur typeren het resort.

Leisure2B en Roompot Group lieten de plannen tekenen door het award winnende Londense architectenbureau Jestico + Whiles. De recreatiewoningen, van 4 tot 24 personen, met een strakke hedendaagse architectuur en robuuste natuurlijke materialen bezitten optimale luxe en commfort aan de bewoners.  De connectie met de duinen en het nabijgelegen strand is voelbaar.

Leisure2B zal de ontwikkeling voor haar rekening nemen, terwijl Roompot Group de verkoop van de luxe vakantievilla’s via Roompot Projects zal verzorgen en de verhuur en exploitatie via luxemerk Largo zal organiseren.

Roompot Projects verwacht dat de interesse groot zal zijn om in een van de vakantievilla’s op deze toplocatie te investeren. Geïnteresseerden kunnen alvast een kijkje nemen op https://www.roompotprojects.nl/parken/largo-resort-duinrand