Copperhead Barrel Aged II – limited edition

Drie jaar na de eerste editie van de Barrel Aged lanceert Copperhead een tweede gelimiteerde oplage van slechts 5000 flessen die men over de hele wereld kan kopen. 1800 flessen zijn bestemd voor de Belgische en Luxemburgse markt.  Voor ginliefhebbers een uniek kerstcadeau!

De Copperhead gin is een puur Belgisch product dat als Copperhead Original in 2013 zijn intrede maakte in de ginwereld. Bedenker Yvan Vindevogel, een apotheker uit Kortrijk, werkte hiervoor samen met Bernard Filliers, eigenaar van graanstokerij Filliers. Onder de vleugels van Jet Import groeide het merk al snel uit tot één van de meest geliefde gins van België en ook buiten de landsgrenzen. Naast de klassieke Copperhead bracht het merk ook de Copperhead Black Batch, de Copperhead Gibson Edition en de Copperhead Barrel Aged I op de markt.

Copperhead Barrel Aged II
De unieke smaak van de Barrel Aged II gin  werd verkregen door het drie maandenlange rijpingsproces op Portugese ‘First-fill’ Madeira vaten. Het uiteindelijk resultaat is een gin met een zachtroze koperen schijn. Verschillende verfijnde smaken zoals verse citrusvruchten, de zachte zoetheid van rood fruit, vijgen en druiven vormen samen met kruiden als nootmuskaat, koriander en natuurlijk jeneverbes de ultieme smaak van de Barrel Aged II.  Van deze gelimiteerde editie worden slechts 5000 flessen op de markt gebracht, waarvan 1800 voor België en Luxemburg. Elke fles is genummerd waardoor je verzekerd bent van een exclusief exemplaar.

Uniek kerstcadeau
Voor wie nog een kerstcadeau of kerstaperitief zoekt, is deze verfijnde gin alvast een heel goede tip. De warme smaak van deze gin zorgt voor een ideale stadrt van de feestavond. Naast de bijzondere smaak valt ook de opmerkelijke designfles meteen op. De Barrel Aged II is ook een mooie investering want zijn voorganger die in amper twee weken uitverkocht was, is nu al 199 euro waard.

Praktisch: de Barrel Aged II ginfles met een volume van 50 cl en 46% alcohol is te koop in de gespecialiseerde drankenhandel en online. Aanbevolen verkoopprijs €60.
Info: www.copperhead.be

foto: ©copperhead