‘Thuis’ krijgt eigen versie van Monopoly

Op 16 april gaat op één de 5000e aflevering van de populaire fictiereeks ‘Thuis’.  Fans kunnen vanaf dit najaar nog meer genieten van hun favoriete soap dankzij de eigen Monopoly versie waarvoor zij ook twee velden kunnen bepalen.

Op weg naar de seizoensfinale van Thuis, beleven fans momenteel spannende momenten. De relatiecrisis tussen Peter en Femke en de ontmaskering van Jacques zorgen beslist voor een rollercoaster van emoties. Ook spannend wordt het dit najaar als ze hun favoriete fictiereeks vereeuwigd zijn in een Monopoly versie. Fans kunnen deze bijzondere editie vanaf nu bestellen én het spel bovendien ook nog vorm geven.

Aangepaste format
Het design en de speelvelden van de speciale Thuis-Monopoly zijn aangepast aan het tv-programma. Zo is de Groenplaats van Antwerpen de keuken van De Withoeve en de Nieuwstraat in Brussel is het advocatenbureau van Tom. Via de kans- en algemeen fondskaarten kunnen spelers ook een nieuwjaarscent van Marianne krijgen, een weddenschap van Eddy winnen of een avondje bijklussen in Bar Madam. Maar het spel is nog niet klaar. Fans kunnen aan deze bijzondere editie ook nog vorm geven aan de laatste twee velden. In de Thuis-versie worden de nutsbedrijven namelijk vervangen door ‘de strafste ondernemers van Thuis’. De genomineerden daarvoor zijn: Nancy (Taxi Nancy), Lowie & Bob (Boowie), Adil & Christine (ACE), Sam (Bar Madam), Harry (Club Impulse), Femke en Petr (Withoeve), Kobe, Rosa & Waldek (Stevenson) en Tom (Advocatenbureau De Decker). Stemmen kan vanaf nu een week lang via een.be/thuismonopoly. Op dinsdag 20 april worden de twee winnende vakjes bekendgemaakt.

Praktisch: Monopoly-Thuis ontstond door de samenwerking tussen de Brugse spellenontwikkelaar Groep 24 en VRT en wordt in beperkte oplage uitgegeven. Wie de Monopoly-Thuis niet wil missen, kan nu al een doos reserveren via www.MonopolyThuis.be