Theatertainment stelt nieuw theaterseizoen voor

Alleen stralende gezichten in Theater Elckerlyc te Antwerpen  waar Theaterproducent Theatertainment in aanwezigheid van alle betrokken acteurs en creatives het theaterseizoen 2021-2022 aan de pers voorstelde.  Met knallers als  ‘Winterrevue-Made in Belgium’, ‘Après Ski’ en ‘Jan Van Dyke – De show van m’n leven’, belooft het een spetterend theaterseizoen te worden.

Winterrevue ‘Made in Belgium’, vanaf 3 december

De cast van ‘Winterrevue – Made in Belgium’

De Winterrevue is ondertussen al een vaste waarde in de theateragenda van Theatertainment. Regisseur Stany Crets en zijn vaste ploeg van artiesten trekt met het thema ‘Made in Belgium’ resoluut de kaart van de nationale fierheid.  Want of het nu Nina Derwael, Miss België, Soeur Sourire, Peter Paul Rubens, Ambiorix of ons Koningspaar is, ze zijn allen van Belgische makelij en we kunnen er fier op zijn. Ook onze Belgische helden uit showbizzland worden geëerd door een spetterende cast, een prachtig ensemble en een knallend live orkest onder leiding van Eric Melaerts. Aan kop staat niemand minder dan Vlaams showbizz icoon Ingeborg Sergeant, die met veel ‘gratitude’ de rol van gastvrouw op zich neemt.

APRÈS SKI vanaf 22 april
Tijdens de ‘APRÈS SKI’ gebeurt meestal meer dan op de skipiste zelf. In het Tirolerhotelletje van Robert & Mireilles  is dat alvast een understatement. Bulderende lawines, ontploffende auto’s, vastzittende skiliften en breiende bomma’s. U kunt het zo gek niet bedenken of Wim en zijn maitresse Dianne maken het mee. Ze krijgen zelfs een ijskoude douche er gratis bovenop als later ook Wims vrouw incheckt in dit ondertussen niet meer zo gezellige hotel. Enkel charmezanger Johny Zalando is dan nog nodig om de hotelgasten helemaal overkop te laten gaan… Maar wie is toch die mevrouw De Naaier? Regisseur Stany Crets schreef een hilarisch vintage jaren ’70-feestje op eenzame hoogte, die het publiek van de ene lachsalvo naar de andere zal doen slalommen. Met o.a. Carry Goossens, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Vicky Florus, Dirk Van Vooren en Greet Rouffaer.

Jan Van Dyke – De Show van m’n leven vanaf 20 mei
Jan Van Dyke, die internationale successen boekte in showtempels zoals het ‘Lido’ in Parijs en  ‘Sporting Club Monte Carlo’, nodigt u deze keer uit in ‘Theater Elckerlyc’ in Antwerpen voor deze unieke jubileumshow.  Hij laat zich van z’n meest uitbundige kant zien in hilarische sketches en spectaculaire visuele acts, en zingt liedjes, begeleid door de Lou Roman band, waarmee hij iedereen zal ontroeren en meenemen in een terugblik op zijn carrière. Samen met Kobe Van Herwegen, Patrick Onzia, Franky Boy, Goele De Raedt en zijn favoriete zangeres Sofie maakt Jan er een feestelijke show van.

Praktisch:  De voorstellingen van Theatertainment gaan door in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85 te Antwerpen. Tickets via www.elckerlyc.be of bij Ticketbalie op 070-691 002, ook aan de ticketbalie van Theater Elckerlyc, 1 uur voor de voorstelling.