De Flying Vapeurs gaan op safari

Vanaf 21 januari brengt Producent Uitgezonderd in Theater Elckerlyc de komedie ‘Vapeurs 4 – Op Safari’. Na het uitvallen van actrice Myriam Bronzwaar vervolledigt Karin Jacobs het vriendinnenclubje de Flying Vapeurs.

De eerste drie edities van het theaterstuk ‘Vapeurs’ waren telkens een schot in de roos. Deze keer zullen de vier hartsvriendinnen de Afrikaanse wildernis onveilig maken. Om gezondheidsredenen moet actrice Myriam Bronzwaar verstek gaan.  Medeactrices Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils mogen Karin Jacobs verwelkomen zodat hun vriendinnenclubje weer compleet is.

Karin Jacobs vervolledigt het vriendinnenclubje

Nieuwkomer Karin Jacobs ziet het helemaal zitten: Een aantal jaren geleden was ik op safari in Tanzania. Een hele belevenis, maar ik heb er ook doodsangsten uitgestaan.  Het onderwerp van deze Vapeurs sprak me daarom meteen aan. Er zouden wel eens hilarische toestanden van kunnen komen. En natuurlijk is er ook de cast. Stuk voor stuk oude bekenden. Een ploeg waarvan ik weet dat er veel gelachen zal worden tijdens de repetitieperiode.  Niet onbelangrijk in deze turbulente corona-tijden!

Praktisch: ‘VAPEURS 4 – OP SAFARI’ is een productie van Uitgezonderd.  De Regie is in handen van Martin Michel, Allard Blom
zorgde voor de tekst.
Voorstellingen van ‘Vapeurs 4 – Op Safari’ gaan vanaf 21 januari 2022 door in Theater Elckerlyc.
Info & tickets: www.uitgezonderd.be