‘The Sound of Music’ telt af naar première

Vanaf 12 december gaat in de Stadsschouwburg in Antwerpen de nieuwe Vlaamse versie van de eindejaarsklassieker ‘The Sound of Music’. De cast kijkt er samen met regisseur Stany Crets erg naar uit. De voorstellingen verlopen uiterst coronaproof zodat het publiek ook ten volle kan genieten.

‘Vandaag werd nogmaals bevestigd dat we, met een Covid Safe Ticket en mondmasker, deze voorstellingen coronaproof en veilig kunnen laten plaatsvinden’ klinkt het bij producent Deep Bridge.  De voorbije weken is er onder leiding van regisseur Stany Crets en choreograaf Martin Michel keihard gerepeteerd door de cast. Iedereen is vooral opgelucht dat het harde werken van de voorbije weken beloond wordt met sowieso unieke en schitterende voorstellingen. Het publiek zal weer maximaal kunnen genieten van de muziek, de sfeer en het  verhaal, gebracht door een fantastische cast.  

Topcast
In ‘The Sound of Music’ treedt Ianthe Tavernier in de voetsporen van Julie Andrews als gouvernante Maria. Koen Van Impe  (‘La Cage Aux Folles’) geeft gestalte aan Kapitein Von Trapp.  Peter Thyssen neemt de rol van ‘Oom Max’ voor zijn rekening en   An Lauwereins speelt ‘Moeder-Overste’. Zangeres en presentatrice Geena Lisa maakt in deze musical haar debuut als ‘Barones Schräder’. Verder wordt de hoofdcast aangevuld met o.a. Charotte Suijs en Pieter Casteleyn, die respectievelijk Liesl en Rolf spelen.  Op het podium krijgen die laatsten het gezelschap van ‘de kinderen Von Trapp’, die na audities werden geselecteerd.

Praktisch: voorstellingen van The Sound of Music gaan door vanaf 9 december in Stadsschouwburg Antwerpen. Vanaf 14 januari 2022 gaan de voorstellingen door in Capitole Gent en vanaf 22 januari 2021 in het Trixxo Theater Hasselt. Wegens de nu al ruime belangstelling zijn er recent extra speeldata toegevoegd aan de agenda.
Tickets en info vind je op www.deepbridge.be

coverfoto Deep Bridge