Primeur in België: lancering van Carrefour Reizen

Carrefour haalde vandaag een Belgische primeur met de lancering van Carrefour Reizen. Deze dienst is vanaf 1 december beschikbaar en geeft vanaf de start aantrekkelijke en exclusieve aanbiedingen zoals een korting van 80% op verblijven en rondreizen.  De website http://reizen.carrefour.be/ is vanaf morgen toegankelijk voor iedereen.

Aantrekkelijk en exclusief!
Carrefour staat vooral bekend als distributeur maar het bedrijf blijft haar aanbod diversifiëren. In ons land biedt Carrefour België al mobiele telefonie, een foto afdrukdienst, een uitleendienst en Carrefour VISA-betaalkaarten aan.
Met Carrefour Reizen wil Carrefour het beste toegankelijk maken voor iedereen met een gevarieerd aanbod van zowel citytrips als all-inclusive verblijven, skireizen, vakantiehuizen, campings en autoverhuur. Klanten hebben toegang tot een volledig aanbod. In de zon, aan zee of in de bergen wordt een veelvoud aan uitstapjes aangeboden en dit zowel tijdens de schoolvakanties als last-minute of een verblijf in pretparken Disneyland Parijs en de niet te missen ‘flash deals’.  Tijdens de teasercampagne in november hebben de eerste klanten zich al ingeschreven op het platform comingsoon.carrefourreizen.be

Nabij en ver
Tijdens de lancering op 1 december zullen al ongeveer een 40-tal bestemmingen beschikbaar zijn. Klanten kunnen al kiezen tussen Frankrijk, de Verenigde Staten, Griekenland, Spanje, Tunesië, Mauritius, Dubai, Duitsland, Oostenrijk, de Bahama’s, Canada, Kaapverdië, Cyprus, Costa Rica, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, Ecuador, Finland, Guadeloupe, Indonesië, Ierland, IJsland, Italië, Jordanië, Kenia, de Maldiven, Malta, Marokko, Martinique, Mexico, Noorwegen, Oman, Portugal, de Dominicaanse Republiek, het Verenigd Koninkrijk, Saint-Martin, Senegal, Tanzania, Thailand,…
Klanten kunnen  hierbij vertrekken vanuit Belgische luchthavens als vanuit andere Europese landen: BRU (Brussel – BE); CRL (Charleroi – BE); ANR (Antwerpen – BE); OST (Oostende – BE); LIL (Lille – FR); PAR (Parijs – FR); AMS (Amsterdam – NL); RTM (Rotterdam – NL); MST (Maastricht – NL); EIN (Eindhoven – NL); LUX (Luxemburg – LU); FRA (Frankfurt – DE); AAH (Aken – DE); DUS (Düsseldorf – DE); NRN (Weeze – DE).

Online reserveren
De dienst Carrefour Reizen België is in ons land een 100% online versie van Carrefour Voyages France.  In Frankrijk zijn er verschillende fysieke agentschappen. Het aanbod in België is aangepast aan Belgische klanten en is beschikbaar via een Franstalige en een Nederlandstalige website. Reserveren kan vanaf 1 december online via reizen.carrefour.be en binnenkort ook telefonisch via een callcenter.