Nachtwacht heeft derde theatershow


Na twee succesvolle theatershows komt Nachtwacht vanaf oktober 2022 met een derde show naar het theater.  De nieuwe show met als naam ‘Het Donkere Spiegelbeeld’ belooft terug superspannend te worden. Tickets kunnen nu al besteld worden. Een ideetje voor onder de kerstboom?

In hun derde theatershow staan Vlad (Louis Thyssen), Keelin (Céline Verbeeck) en Wilko (Giovanni Kemper) tegenover hun grootste vijand ooit namelijk een spiegelbeeld van zichzelf, een Nachtwacht met duistere krachten.  Het belooft dus een spannende strijd te worden tussen de Nachtwacht en de onderwereld. Om te weten of Vlad, Keelin en Wilko de krachten van hun eigen spiegelbeeld de baas kunnen, is het nog wel even wachten. Louis Thyssen, Céline Verbeeck en Giovanni Kemper staan  voor deze show al de derde keer samen op de planken. Zij zijn alvast enthousiast: ‘Ook deze show ziet er weer veelbelovend uit, het is echt een feest om overal in Vlaanderen live te kunnen optreden voor onze enthousiaste fans’ beamen ze.

Praktisch: voorstellingen van Nachtwacht: Het Donkere Spiegelbeeld gaan door in CC Asse op 1 en 2 oktober 2022; op 8 oktober in Capitole Gent, op 1 november in Kursaal Oostende, op 4 november in Trixxo Theater Hasselt en op 11 en 12 november in Stadsschouwburg Antwerpen.
Tickets kunnen vanaf nu besteld worden via studio100.com/hetdonkerespiegelbeeld