Kerstmis vieren in stijl met Neuhaus

Voor de feestdagen lanceert de Belgische chocolatier Neuhaus smaakvolle kerstdozen in luxueuze cadeauverpakkingen.  Met de personaliseerbare Chocolate Duets sluit je het jaar helemaal in luxe af.

Nu bijna alle luikjes van de adventskalender open zijn, is het soms nog zoeken naar een spetterende blikvanger voor onder de kerstboom. Neuhaus’ kerstdozen zijn hiervoor een absolute aanrader. Er is keuze tussen de Round Box Irrésistibles met 13 pralines, de Star Box met 18 pralines, de Christmas Tree Box met 27 pralines en de Festive Sharing Box met 62 pralines. Al deze deleicieuze pralines zitten in stijlvolle geschenkverpakkingen. Neuhaus breidde zijn assortiment trouwens uit en komt met een reeks kersverse pralines. Ze focussen hierbij vooral op meer origine chocolade en een uitgebreidere keuze aan pralinés gemaakt van verschillende notensoorten. Uitproberen is de boodschap!

Chocolate Duets
Neuhaus staat als uitvinder van de praline voor traditie, maar tegelijk ook voor vernieuwing. Eerder dit jaar deden de Chocolate Duets hun intrede waardoor je zelf je praline kan samenstellen. Neuhaus biedt zes verfijnde chocoladebodems en zes rijkelijk gevulde toppings om in totaal 36 verrukkelijke pralines samen te stellen. Zo maak je de gezelligste maand van het jaar nóg feestelijker.

Praktisch:  Neuhaus’ fonkelende kerstcollectie is verkrijgbaar in de Neuhaus boetieks en op de website van Neuhaus. De prijzen van de kerstdozen variëren tussen 26 en 79 euro.  Voor een Chocolade Duets box betaal je 33 euro, voor de kleine Slider’ box en 49 euro voor de grotere ‘Table’ box.