Laat ons alcoholvrij klinken met RDV 0%!

Feesten en drankjes, een onafscheidelijk duo. Maar er zijn ook alcoholcontroles. Met Rendez-vous 0 % mag je zonder schuldgevoelens gerust een pintje drinken. Je smaakt geen verschil met de RDV 5.2 en je houdt er geen kater aan over!

Het beste bier, dat is het bier dat je deelt. Maar om de hoek lonkt ook de alcoholcontrole. En dus zitten alcoholvrije dranken steeds meer in de lift. Dat dit ook met behoud van de smaak kan, bewijst Bruggeman. Het brouwproces van RDV 0% verloopt op dezelfde wijze als de alcoholhoudende evenknie RDV 5.2.  Voor  het bottelen wordt het bier volgens een speciaal proced√© gedealcoholiseerd zodat de smaak behouden wordt. Het resultaat is een alcoholvrij lichtblond, dorstlessend bier met een frisse hoppigheid en een subtiele toets van jeneverbes.  En de vrijgekomen alcohol wordt gebruikt voor de productie van desinfecterende gel.

RDV 0% is een ideaal biertje voor sporters, na een rondje padel, een voetbalmatch of een fietstocht. Of gewoon om de vriendschap te vieren zonder er een kater aan over te houden.

Praktisch: RDV 0% alcohol zit in flesjes van 33 cl en is verkrijgbaar in de meeste drankenzaken.