Astrid Stockman debuteert in ‘Charlie and the Chocolate Factory’

Vanaf december brengt productiehuis Deep Bridge een Vlaamse versie van de Broadway en West-End musical ‘Charlie and the Chocolate Factory’ gebaseerd op het boek van Roald Dahl. Naast Nordine De Moor kon Stany Crets ook debutanten Astrid Stockman, Yemi Oduwale en Sali Haidara strikken. Wie boekt tot 31 maart krijgt een gratis rang-upgrade cadeau!

Musicaltoppers
‘Sjakie en de chocoladefabriek’, we hebben het allemaal gelezen en vooral genoten van de spanning die topauteur Roald Dahl in zijn boek opbouwde. Die wonderlijke wereld van Willy Wonka’s chocoladefabriek komt vanaf 10 december tot leven in Stadsschouwburg Antwerpen en vanaf 12 januari in Capitole Gent en vanaf 26 januari  in Trixxo Theater Hasselt met de musical ‘Charlie and the Chocolate Factory’.

Voor deze nieuwe productie heeft Stany Crets een topcast met enkele verrassingen samengesteld. De onnavolgbare Nordin De Moor kreeg de rol van de knotsgekke Willy Wonka. Klassiek pianiste en sopraan Astrid Stockman mag als Mrs. Taevee de hoge noten pakken.  Vincent Van Gorp vertolkt de rol van Mike Teavee. Nog een onverwachte musicaldebutant is Yemi Oduwale, bekend als Dries in de Eén reeks ‘Thuis’, als Elias in ‘Dertigers’ en als deelnemer van ‘Dancing with the Stars’, mag zich uitleven als de hebberige Mr. Beauregard. Yemi krijgt Sali Haidara als musicaldochter Violet Beauregard.

Stany Crets wist ook kleppers te strikken.  Koen Van Impe neemt de rol van Grandpa Joe op zich.  Hans Peter Janssens is Mr. Salt, de rijke eigenaar van Salt’s Nuts en vader van Veruca Salt, vertolkt door Nori De Moor. Verder tekenen ook Ann De Winne (Grandma Josephine), Liv Van Aelst (Grandma Georgina + alternate Mrs. Teavee), Steve De Schepper (Grandpa George), Isabelle Herremans (Mrs. Green), Laura Seys (Mrs. Bucket), Maja Van Honsté (Cherry), Steven Colombeen (Jerry), Marissa Van der Meer (Mrs. Gloop), Lloyd Russel (Augustus Gloop). Met deze cast wordt het alvast uitkijken naar december.

Vroegboekcadeau
‘Charlie and the Chocolate Factory’ gaat in première op 10 december in Stadsschouwburg Antwerpen. Vanaf 12 januari zal de musical ook te zien zijn in Capitole Gent en vanaf 26 januari in Trixxo Theater Hasselt. Tickets en info: www.deepbridge.be.

Wie tot 31 maart tickets boekt, krijgt een gratis rang-upgrade cadeau. Voor een Golden Seat betaal je dan de prijs van Categorie 1; voor Categorie 1 betaal je de prijs van Categorie 2, enzovoort.

foto’s: ©Steven Hendrix