MSC Meraviglia cruist vanuit New York

MSC Cruises zal vanaf april 2023 voor het eerst een van haar schepen in New York baseren en het hele jaar door cruisetochten aanbieden naar de Caraïben, Bermuda, New England en Canada.  De verkoop ervan is nu al open.

‘New York is een van de meest ongelofelijke en levendige bestemmingen ter wereld. Door deze stad het hele jaar door als thuishaven voor de MSC Meraviglia toe te voegen, verstevigen we ons aanbod in Noord-Amerika aanzienlijk. De routes zullen niet enkel onze gasten in de VS sterk aanspreken, maar ook onze internationale vakantiegangers. En gezien het enorme aanbod aan intercontinentale vluchten van en naar de Big Aple zullen deze cruises toegankelijk zijn voor gasten uit de hele wereld’, aldus Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises.

Duurzaam
De moderne en stijlvolle MSC Meraviglia die vanaf april 2023 de Big Apple als thuishaven kiest, is 315 meter lang en 65 meter hoog.  Het schip heeft 19 indrukwekkende dekken en een capaciteit voor 5700 gasten.  De MSC Meraviglia is een vakantiebestemming op zich.  Uitgerust met innovatieve technologie en oplossingen wil het zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden.  Dit behoort tot het engagement van MSC Cruises om haar gasten op een duurzame manier de beste vakantie-ervaringen op zee te bieden.

de MSC Meraviglia in New York.

Routes
MSC Meraviglia zal een brede waaier aan routes aanbieden, van 6 tot 11 nachten.  De Caraïbische routes van 7 of 8 nachten heeft haltes in Nasau, de Bahama’s en Ocean Cay MSC Marine Reserve, het prachtige privé-eiland van MSC Cruises dat ook in de Bahama’s ligt.  De Bermudaroutes van 6 nachten bieden drie dagen in King’s Wharf en een aantal ontspannende dagen op zee.  De Noordelijke routes van 10 of 11 nachten hebben als bestemmingen Boston, Massachusetts, Portland, Maine, Charlottetown, Prince Edward Island, Halifax en Sydney, Nova Scotia en Saint John, New Brunswick. Routes van 11 nachten omvatten een extra halte in Newport en Rhode Island. De verkoop van die routes is nu open. Er zijn ook opties beschikbaar waarbij gasten extra dagen voor of na hun vakantie op zee kunnen boeken om optimaal te genieten van de stad die nooit slaapt.

Privé eiland

Ocean Cay MSC Marine Reserve, het prachtige privé-eiland van MSC Cruises in de Bahama’s dat wordt aangedaan op de Caraïbische routes, vormt het middelpunt van een verbluffend zeereservaat van bijna 17.000 hectare dat is ontworpen om de gasten in verbinding te brengen met de natuur. Het eiland biedt witte stranden waar stoelen, parasols en cabana’s wachten om de gasten een ontspannende dag te laten genieten van de geest van de Bahama’s en de weidse panorama’s van kristalblauw water. Ocean Cay MSC Marine Reserve is de thuisbasis van het Super Coral Programme van de MSC Foundation dat er op gericht is om methoden te ontwikkelen om de verdwijning van koraalriffen te keren.

Praktisch:  Cruises met de MSC Meraviglia kunnen nu al gekocht worden via  www.msccruises.be