VISITWallonia.be lanceert nieuwe digitale Pass

Om het toerisme in Wallonië een extra boost te geven, lanceert VISITWallonia.be vanaf 1 juli een nieuwe digitale Pass.  Deze Pass kan gratis gedownload worden en is bedoeld als een soort kortingskaart om toeristen het hele jaar door voordelen en seizoensgebonden acties aan te bieden.

Eén Pass, vele voordelen
Na het succes van een Pass twee zomers terug, komt er nu een digitale Pass die je via een applicatie op je smartphone kan raadplegen.  Met de VISITWallonia.be Pass kan de toerist het jaar rond genieten van promoties en kortingen zodat hij de verschillende Waalse regio’s tegen interessantere prijzen kan ontdekken.  De voordelen kunnen zowel een procentuele korting als een derde gratis overnachting zijn.

Dankzij de VISITWallonia.be Pass kunnen toeristische dienstverleners het hele jaar door hun aanbod in vier talen voorstellen. Het aanbod van partners is bovendien zeer divers.  Naast bekende spelers zoals de Grotten van Han zijn ook lokale initiatieven opgenomen.  Tot nu toe heeft de Pass al meer dan 300 aanbiedingen, gaande van hotels tot kajakverhuur. En de mogelijkheden zijn legio. Daarenboven zal ook het aanbod van kortingen en promoties gaandeweg nog uitgebreid worden.

Permanent
Vanaf 1 juli kunnen geïnteresseerden de VISITWallonia.be Pass gratis downloaden op hun smartphone in de vorm van een digitale ‘Progressive Web App’-applicatie.  Houders van een Pass kunnen dan de verschillende attracties en locaties zien die een voordeel bieden op basis van hun vakantiebestemming.  Met hun unieke identificatiecode kunnen zij ook rechtstreeks online boeken bij toeristische dienstverleners die met het regionale boekingssysteem (ORC) uitgerust zijn.  Zij zullen dan automatisch de korting ontvangen wanneer zij hun reservering maken.
Deze nieuwe digitale tool zal bovendien blijven evolueren. Dit najaar komen er bijvoorbeeld al lastminute aanbiedingen bij.  Ook zal er vanaf juli de mogelijkheid zijn om punten te sparen bij elk gebruik van de Pass waardoor de gebruiker nog meer voordelen heeft.  Zo kan VISITWallonia toeristen niet enkel een hele reeks voordelen geven maar ze bovendien ook motiveren om een uitstapje naar Wallonië te plannen.  De VISITWallonia Pass is permanent en voor iedereen toegankelijk en het aantal gebruikers is niet beperkt.  Alvast een onmisbare tool om Wallonië te (her)ontdekken.