Fleuramour houdt jubileumeditie in Alden Biezen

Van 23 tot en met 26 september is het imposante kasteeldomein van Alden Biesen al voor de 25e keer het decor van FLEURAMOUR.  400 bloemenkunstenaars uit 20 landen halen hun kunsten boven voor een feeëriek natuurspektakel met als thema ‘Magic’.

Droomwereld
Fleuramour mag 25 kaarsje uitblazen en daarom belooft het een speciale editie te worden.  Net als bij de vorige edities gaat ook deze keer weer een droomwereld open voor de bezoekers.  Je wandelt tussen creatieve meesterwerken en proeft de passie voor bloemen.  Het wordt een zilveren jubileum boordevol verwondering in de stijl van het thema ‘Magic’. Aan dit internationaal gerenommeerd festival nemen zo’n 400 bloemengoochelaars uit een 20-tal landen deel. Zij laten hun toverkunsten los op dit indrukwekkende domein met als resultaat een feeëriek natuurspektakel. 

©Fleuramour – Studio PSG

Bloemenparadijs
Naast een betoverende floral tour met honderden bloemencreaties kan je tijdens Fleuramour ook genieten van florale modeshows met feeërieke bloemenjurken gemaakt door 12 designers onder leiding van Inge Quint.  Verder zijn er ook demonstraties van bloemstylisten die tonen hoe je de mooiste boeketten maakt.  Op vrijdag 23 september is er ook een een florale hoedjesparade waarbij bezoekers met een zelfgemaakte bloemenhoed kans maken op mooie prijzen. Er is ook een sfeervolle pop-up markt met leuke hebbedingen en op de gezellige terrassen met bar en food trucks voor de kleine en grote honger.

Praktisch:
Fleuramour gaat door in de Landencommanderij Alden Biesen, Kasteelstraat 6 te 3740 Bilzen en dit van vrijdag 23 september tot en met maandag 26 september, telkens van 10 tot 18 uur. Een dagticket kost 23 euro bij voorverkoop en 25 euro aan de kassa; kinderen tot 12 jaar en 25-jaren mogen gratis binnen. Extra korting voor groepen.  Info en tickets op www.fleuramour.be

coverfoto: ©Fleuramour