‘The FRIENDS Experience’ verlengd tot 25 augustus

Sinds 31 maart loopt in Hall 4 van Brussels Expo The FRIENDS Experience waarbij fans ondergedompeld worden in de wereld van hun favoriete personages uit de tv-serie.  Wegens het immens succes wordt dit evenement verlengd tot 25 augustus.

Met al meer dan 200.000 bezoekers in Europa, heeft The FRIENDS Experience bewezen een ongekend succes te zijn. Fans van over de hele regio kregen de kans om de geschiedenis in te duiken en de belangrijke momenten uit de serie opnieuw te beleven. Denk maar aan gluren door Rachel en Monica’s paarse deur, ontspannen in Joey en Chandlers fauteuil, of een handje toesteken met de verhuis van Ross’ beruchte zetel. Uiteraard werd Central Perk – met zijn legendarische, oranje sofa-  tot in de kleinste details nagebouwd. Daarnaast zijn er nog veel meer gereconstrueerde sets, kostuums en voorwerpen.  En fans kunnen in de shop terecht voor exclusieve merchandising.

Ook The FRIENDS Experience in Brussel deelt in het succes.  Wie echter nog niet de kans had om The FRIENDS Experience te bezoeken, kan nog tot 25 augustus terecht in Brussels Expo. 

Praktisch: FRIENDS The Experience in Hall 4 van Brussels Expo, is dagelijks behalve op dinsdag open vanaf 10 uur.
Tickets en info via  www.FriendsTheExperience.com/Brussels

foto: The Friends Experience – Paris