Backstage Producties lanceert wervelende Winterrevue With Friends

Op 15 december starten in Theater Elckerlyc de voorstellingen van de nieuwe Winterrevue.  Naast de klassieke ingrediënten pakt Backstage Producties uit met een nieuwe formule waarbij gastheer Hugo Sigal elk weekend nieuwe gasten uitnodigt.

De nieuwe Winterrevue belooft alvast een waanzinnig wervelend spektakel te worden.  De hoofdcast die bestaat uit Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Matthew Michel wordt uitgebreid met o.a. Tomas Koek. Zij zorgen alvast voor een waanzinnig spektakel met leuke, verrassende sketches en straffe live-muziek.

Voor deze nieuwe productie timmerde Backstage Producties ook aan de formule. Master of ceremony Hugo Sigal nodigt elk weekend nieuwe, bekende ‘friends’ uit op de winterrevue.  Gert Verhulst & James Cooke bijten de spits af tijdens het openingsweekend. De week nadien is Kürt Rogiers de gast en tijdens het oudejaarsweekend komen Luc Appermont & Bart Kaëll.  Zanger Christoff is de week nadien aan de beurt. Publiekslievelinge Karen Damen vergezelt Hugo op 11 en 12 januari. De Winterrevue ‘With Friends’ sluit af in stijl met Peter Van de Veire als centrale ‘friend’.

Het creatieve team van de winterrevue bestaat uit choreograaf Laurent Flament, Thomas Vanhauwaert leidt een live orkest van zes muzikanten en Ann Van den Broeck heeft de vocale leiding. Regisseur is Stefan Staes.

Praktisch: Winterrevue ‘With Friends’ is van 15 december tot en met 14 januari 2024 te zien in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 Antwerpen.

Tickets en info: www.backstage-producties.be