Studio 100 stelt hoofdcast Sneeuwwitje voor

Vanaf 2 juli en dat de hele zomervakantie lang loopt exclusief in het Plopsa Theater in De Panne de  sprookjesmusical Sneeuwwitje.

Voor de voorstelling van de hoofdcast nam de Plopsa Express de voltallige pers mee op een unieke reis door de verschillende zones van het park.  Onderweg hield de parktrein halt om de verschillende castleden voor te stellen.  Op de eerste stopplaats poseerde Sneeuwwitje (Ianthe Tavernier) met haar prins (Michiel De Meyer) en de zeven dwergen.  Ook voor deze remake opteerde Gert Verhulst voor zeven acteurs met dwerggroei.  Het bonte enthousiaste gezelschap bestaat uit één Belg, één Ier, één Fansman en vier Nederlanders.  Sharon van Leshout is de enige vrouwelijke acteur. 

Op de tweede stopplaats werden we opgewacht door Karen Damen.  Zij speelt de boze koningin en deelt die rol met Ruth Beeckmans.  Verrassing alom op de laatste stopplaats waar Manu van Acker eindelijk antwoord gaf op het tot dan toe best bewaarde geheim wie de rol van lakei zou vertolken.  Als M&M-dj is hij de enige die geen musicalervaring heeft. Hij bekende zelfs dat hij tot voor kort ook geen zangervaring had.

Gert Verhulst heeft er alle vertrouwen in: ‘We brengen het tijdloze sprookje Sneeuwwitje tot leven met een cast de even betoverend is als het verhaal zelf. We nodigen jong en oud uit om deze zomer in Plopsaland De Panne de magie, muziek en onvergetelijke momenten samen met ons te beleven’.

Praktisch: de sprookjesmusical Sneeuwwitje gaat vanaf 2 juli exclusief in het Plopsa Theater in De Panne.  Voor gasten die in het Plopsa Theater verbijven, is het bezoek aan de magische voorstelling inbegrepen.
Info en tickets: sneeuwwitje.live